Nyílt Szülői Értekezlet az Újpesti Középiskolai Börzén

Nyílt Szülői Értekezlet az Újpesti Középiskolai Börzén!
Minden, amit a szülőknek tudni kell a nyolcadikosok középiskolai jelentkezésével kapcsolatban!

A Suliválasztó szakértője, Bába Ildikó tart pályaválasztási tájékoztatót a középiskolai felvételi rendszerről az év első fővárosi pályaválasztási eseményén, a 3 napos Középiskolai Börzén, amelyet az Újpesti Kulturális Központ rendez.

Az ingyenes előadásra 2024. szeptember 24-én, kedden, 19 órától kerül sor az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házában, a 218-as Erkel teremben. (Cím: 1042 Budapest, István út 17-19.)

Bába Ildikó tehetségsegítő és tanulásmódszertani szakértő, matematika-kémia szakos tanár, a www.sulihirek.hu oldal szerkesztője, aki évek óta tart nyilvános pályaorientációs előadásokat a 7. és 8. osztályos tanulók szüleinek. Nyílt szülői értekezletei azért különösen népszerűek, mert nagyon praktikus, gyakorlati tanácsokkal, szemléletesen mutatja be a különböző iskolatípusokat, és azt, hogy az egyes iskolák elvégzését követően a diákoknak milyen továbblépési lehetőségei lesznek. A szülők itt arról is tájékoztatást kapnak, hogy az év egyes szakaszaiban milyen feladatok várnak rájuk: mi az, amit nekik kell tenniük, és mi az általános iskolák feladata a középiskolai jelentkezések menetében.

A Nyílt Szülői Értekezlet helyszínén – és a Börze teljes időtartama alatt –  a frissen megjelent Suliválasztó katalógus, a budapesti és Pest megyei középiskolák egységes gyűjteménye is megvásárolható. Az eseményre a belépés díjtalan, az egyéni látogatók számára regisztrációhoz sem kötött. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Mit kell tudni a rendezvényről?
A Középiskolák 33. Börzéjén több mint 40 középiskola mutatkozik be, helyszíni kitelepüléssel és előadásokkal is.
Az iskolák listája ITT TEKINTHETŐ MEG.

A Börze 2024. szeptember 24-től 26-ig 10 és 19 óra között ingyenesen látogatható, de osztályok számára regisztráció szükséges.
Iskolák számára a regisztráció: Heim Veronika; heim.veronika@ujkk.hu

A Facebook esemény: ITT érhető el.